Persoonlijk

5 dingen die ik fijn vind aan mijn vriend

Vandaag zijn Dylan en ik een half jaar samen. We leerden elkaar kennen bij een concert van Asking Alexandria. Hij stond met zijn vrienden bij Maurits en mij in de buurt. Op een gegeven moment vroeg hij of ik Priscilla was, een meisje waar ik blijkbaar een beetje op leek. Ik zei nee ik ben Floor en ze bleven bij ons in de buurt staan en maakten er een gezellig concert van. Na de tijd wisselden we nummers uit en diezelfde nacht nog begonnen we met appen. Dit ging een tijd lang zo door. Het was duidelijk te merken dat we elkaar leuk vonden, maar dat zeiden we niet hardop.  Na een paar maanden vonden we het wel tijd om weer eens af te spreken. Samen gingen we in oktober naar de VetGezellig meeting van Alwin en Saske in Groningen. Vanaf dat moment wisten we dat het goed zat tussen ons en die dag staat in ons geheugen als het begin van onze relatie.

In de afgelopen maanden hebben we elkaar natuurlijk nog beter leren kennen en daarom wil ik deel ik 5 dingen die ik fijn vind aan mijn vriend!

Dylan & Floor Flawless

.1. Engelengeduld
Op nummer 1 met stip staat sowieso engelengeduld. Ik ben niet de meest makkelijke persoon en dat weet ik. Voor zo’n jong iemand als ik heb ik gewoon teveel meegemaakt, waardoor bepaalde angsten zijn ontstaan. Daarnaast heb ik borderline (waar nog een apart artikel over komt). Mijn stemming kan als een donderslag bij heldere hemel omslaan. Dan heb ik ook nog mijn lichamelijke klachten. Kortom, ik ben een persoon met een behoorlijke rugzak. Dylan trekt zich echter niks aan van al mijn gebreken, hij neemt me zoals ik ben en probeert me te helpen en steunen waar het kan. Heb ik geen energie? Dan gaan we bankhangen. Voel ik me rot? Dan mag ik bij hem uithuilen. Ik merk dat ik met kleine stapjes vooruit ga en begin te veranderen op een positieve manier

2. Haar borstelen
Zoals je ook al in de vlog van gisteren kon zien, vind ik het fijn als hij mijn haar borstelt. Ik weet niet wat het is, maar ik vind het gewoon fijn als anderen aan mijn haar zitten. Dylan merkt ook dat ik dan echt even een genietmomentje heb.

3. Shop till you drop
Samen shoppen? No problemo, vindt hij totaaal niet erg! Rondje de stad door? Sure! Even langs de kringloop? Gezellig! Al kijkt hij hoofdschuddend toe als ik weer aan kom met boeken… 😉

4. Humor
Men neme een Floor en een Dylan en er komt gegarandeerd rare humor uit! Samen lachen we om de meest domme dingen, maar daaraan kun je wel merken dat we niet veel nodig hebben om plezier te maken. Ook kunnen we helemaal dubbel liggen om elkaars domme acties. Als je random humor wilt zien van ons check dan zeker de vlog van gisteren!

5. Elkaar de ruimte geven
We wonen niet bepaald bij elkaar in de buurt. Het is iets meer dan 3 uren reizen. Wel proberen we vaak in ieder geval 1x per 2 a 3 weken een weekend af te spreken. We vinden het ook niet nodig om elkaar elk weekend te zien. We geven elkaar de ruimte om af te spreken met vrienden en ons eigen ding te doen. Je eigen ding blijven doen is erg belangrijk namelijk.

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen, maar dit geeft op zich wel een goed beeld van hoe ik er op dit moment in sta. Ik hoop nog vele maanden erbij te krijgen, want ik ben hem nog lang niet zat in ieder geval haha!

Wat vind jij fijn aan jouw vriend/vriendin?

Lots of love,
Floor Flawless

7 thoughts on “5 dingen die ik fijn vind aan mijn vriend

 1. Wat lief om te lezen! Ik heb alweer zeven jaar een relatie en we wonen twee jaar samen ondertussen. Ik vind het fijn dat mijn vriend me accepteert zoals ik ben en dat ik altijd op hem kan rekenen.

 2. Wat een ontzettend lief artikel! Ik ben inmiddels al 13 jaar single en ondanks dat ik het prima naar m’n zin heb in m’n eentje, zijn er soms ook weleens momenten dat ik denk: zou er nou echt niemand zijn die mij leuk genoeg vindt? Ik heb ook een behoorlijke rugzak en ik ben altijd bang dat ik veel te gecompliceerd ben en dat een mogelijke vriend daardoor heel hard wegrent. Ik ben wel een paar keer verliefd geweest, maar dat waren stuk voor stuk hopeloze missies. Soms denk ik heel stiekem dat ik ergens onder al die lagen stoere en onafhankelijke chick eigenlijk vooral wil verstoppen dat ik ook maar een mens ben die soms ook weleens naar liefde verlangt. Maar ik heb al jaren de gedachte dat dat gewoon niet voor mij is weggelegd omdat ik niet aantrekkelijk genoeg en veel te ‘lastig’ ben haha. Maar zolang de angst om een relatie te beginnen nog groter is dan de wens, dan vermaak ik me nog prima in m’n eentje!

  1. Ik ken die angst maar al te goed! Elke keer als het weer mis ging in vorige relaties had ik het idee dat het alleen maar aan mij lag. Tussen mijn vorige relatie en dat ik met Dylan kreeg zit dan ook een poos tussen. Ik had er even helemaal geen zin meer in en jongens probeerden het wel maar ik voelde niks voor ze. Ik heb Dylan van te voren (net als bij ieder ander) gewaarschuwd dat ik niet makkelijk ben, maar hij is tenminste een volhouder omdat hij me écht leuk vindt en van me houdt 🙂

 3. Wat leuk om te lezen! Vooral dat engelengeduld is heel fijn ja, dat herken ik wel. Ik ben een soort tornado en hij wacht gewoon tot ik uitgeraasd ben. Soms frustreert het me ook weleens, omdat hij nooit zo losbarst, maar ik ben zo blij dat hij het met mij uit houdt. Ik zou al lang weggerend zijn 😛

  Elkaar de ruimte geven is inderdaad ook prettig. Mijn vriend en ik woonden ruim een uur treinreizen bij elkaar vandaan, wij zagen elkaar dan ééns per week, ongeveer. En toen twee, en toen konden we niet meer zonder elkaar en gingen we samen wonen, haha!

 4. Aww lief artikel! Volgens mij zijn jullie echt een heel leuk stel samen 🙂
  En ik vind het ook altijd fijn als anderen aan mijn haar zitten (behalve als mensen eraan gaan trekken ofzo haha).
  Ik heb altijd echt de grootste lol met mijn vriend, we begrijpen elkaar zo goed dat vaak één blik genoeg is om al in de lach te schieten xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.