Lifestyle, Video's

5 Awesome Britse YouTubers

Hoewel ik over het algemeen Nederlandse YouTubers volg, staan er ook een aantal buitenlandse mensen in mijn rijtje, waaronder 5 Britse YouTubers. Aangezien ik heb gemerkt dat niet iedereen deze YouTubers kent, wil ik ze vandaag voor jullie op een rijtje zetten.

Amy Valentine

Als eerste Amy Valentine. Ze is voornamelijk actief op haar blog, maar af en toe maakt ze video’s. Meestal zie je shoplogs voorbij komen, maar af en toe gaat ze ook vloggen. Zo ook toen ze in Amsterdam was!

Cherry Wallis

Cherry Wallis heeft eigenlijk een beetje een lifestylekanaal, ze maakt video’s over beauty, fashion, persoonlijke dingen en neemt je af en toe mee op pad. Voorheen maakte ze sketches, maar heeft uiteindelijk gekozen om haar video’s te veranderen en te praten over de dingen waar ze graag mee bezig is.

Emma Blackery

Emma Blackery volg ik al een behoorlijke tijd en ik hou van haar humor! Inmiddels heeft ze de 1 miljoen abonnees gehaald op haar hoofdkanaal! Daarnaast heeft ze ook nog het kanaal Boxes of Foxes wat een wat meer serieus kanaal is met voornamelijk beauty.

Helen Anderson

Helen Anderson focust zich voornamelijk op fashion, gezien het feit dat ze een fashionblog heeft. Tussendoor wil er nog wel eens iets met beauty voorbij komen. Voor haar vlogs heeft ze een apart kanaal genaamd ANDERZ.

Zoe London

Zoe London houdt zich bezig met zowel beauty als fashion. Vooral haar serie Band Does My Makeup vind ik erg leuk om te zien! Als een band geweest is, mogen zij een nieuwe kandidaat nomineren. Vooral die video hier boven ging ernstig mis! Ook zij heeft haar kanaal naast haar blog.

Kende jij deze YouTubers al?

Lots of love,
Floor Flawless

4 thoughts on “5 Awesome Britse YouTubers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.