Lifestyle, Persoonlijk

4 situaties waarin ik mijn telefoon heb laten vallen

Je weet het misschien niet als je me alleen online kent, maar ik ben een ontzettend lomp persoon. Ik laat vaak dingen vallen. (Nouja als ik heel eerlijk ben blijft het niet bij voorwerpen, mezelf laat ik ook regelmatig vallen haha!) In dit artikel noem ik 4 situaties waarin ik mijn telefoon heb laten vallen.

Smartphone hoesje

Schrikken
Als er iemand is die snel schrikt dan ben ik het wel. Ik schrik me kapot door de kleinste stomme geluidjes of door mensen die ineens achter me gaan staan. Of ik een slecht geweten heb? Misschien… In ieder geval heb ik al een paar keer mijn mobiel hierdoor laten vallen.

Te volle handen
Ik neem mijn mobiel vaak overal mee naar toe, dus ook als ik dingen moet verplaatsen. Lompe ik denkt er niet aan om mijn mobiel even in mijn broekzak te stoppen of weg te leggen, nee alles moet in één keer vastgehouden. Ja dat gaat dus regelmatig mis…

Struikelen over de oplader
Hierboven benoemde ik het ook al, ik laat mezelf dus ook wel eens vallen… Regelmatig laad ik mijn mobiel op terwijl ik achter mijn laptop aan de eettafel zit. Het verlengsnoer ligt precies op die plek zodat mijn mobiel nog net op de tafel kan liggen. Dan komt het wel eens voor dat ik ineens naar de wc moet… Je raadt het misschien al: Dan struikel ik natuurlijk 9 van de 10x over dat snoer heen en ligt mijn mobiel weer op de grond.

Verkeerd hoesje
Oke we gaan even terug in de tijd: 2012, ik had op de markt een leuk Hello Kitty hoesje gekocht, of nouja eigenlijk zo’n insteekzakje. Super cute en handig, want het kon om je nek… Totdat hij op school eruit viel op de tegels en ik er vervolgens van schrik per ongeluk ook nog op ging staan, in plaats van dat ik een stap opzij deed… Yup barst in het scherm!

Gelukkig zijn Hoesjes over het algemeen een uitkomst om je mobiel te beschermen tegen al dat vallen. In mijn huidige telefoon zit ook een barst, maar dat is niet gekomen door het laten vallen. Dat was omdat ik er iets op heb laten vallen terwijl ik mijn hoesje nog niet dicht gedaan had. Sinds ik mijn huidige hoesje heb, zijn de beschadigingen in ieder geval niet erger geworden. Ik heb een wat oudere telefoon, maar voor de mensen die van plan zijn de nieuwe iPhone te nemen, is er niet alleen een hoesje voor de iPhone 7, maar kun je ook al een iPhone 7 Plus hoesje krijgen.

In welke situatie heb jij je mobiel een keer laten vallen?

Lots of love,
Floor Flawless

 

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Smartphonehoesjes.nl

Tagged , , ,

5 thoughts on “4 situaties waarin ik mijn telefoon heb laten vallen

  1. Haha leuk artikel 😀 Herkenbaar. Inderdaad struikelen over de snoer van de oplader. Of als ik aan het dagdromen ben en vergeten ben dat ik dat ding nog vast heb ik mijn handen 😛

  2. Herkenbaar, haha xD! Je hebt er een leuk artikel over gemaakt. Ik ben ook soms erg lomp maar lang leve telefoon hoesjes. Ik laat meestal ook andere dingen vallen zoals make-up ofzo 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.