Persoonlijk

30 days Challenge

Aangezien ik een beetje inspiratieloos werd en wel vaker bij mensen de 30 days challenge voorbij heb zien komen, heb ik besloten deze challenge ook te gaan doen! Elke dag van die challenge staat een andere vraag centraal. Nu ga ik niet 30 dagen lang alleen maar onderdelen van de challenge posten, maar zo nu en dan zal er een vraag van de challenge voorbij komen. Op deze manier komen jullie ook meer over mij te weten!

Ik hoop dat jullie het een leuk initiatief vinden. Hier een overzicht van de vragen die aan bod zullen komen:

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

2 thoughts on “30 days Challenge

  1. Dit lijkt mij echt een hele leuke challenge, ook om te zien bij jou. ALS ik dit zou doen, zouden het middag artikelen moeten worden, gezien ik overdag/doordeweeks natuurlijk gewoon beauty heb enzo. Ben erg benieuwd welke jij uitkiest en laat zien. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.