Persoonlijk

30 Days Challenge #9 – Pet Peeves

Bij dag 9 van de 30 days challenge, is het de bedoeling dat ik het ga hebben over mijn Pet Peeves. Mijn irritaties dus! Hoewel ik mijn blog altijd zo positief mogelijk wil houden, ben ik deze keer verplicht om een paar van mijn irritaties naar boven te halen yay!

♦ Artikelen die out of nowhere qua tekst voor meer dan de helft niet online komen, terwijl het de dag ervoor nog wel goed ingepland stond… Hoe dan?

♦ Vertraging met de trein als je haast hebt. Ik ben ‘s ochtends al 2x te laat op school gekomen doordat de trein vertraging had en daardoor mijn overstap niet haalde.

♦ All Stars aan doen en er zeker van zijn dat het niet gaat regenen. Vervolgens als je naar buiten loopt regent het dus wel *damn it*

♦ Ordinaire kauwgom kauwende mensen… Need to say more? Zelfde geldt voor mensen die smakken

♦ Dat irritante plukje wat gewoon niet wil gaan zitten zoals jij het wil, wat je ook probeert. *doet muts op*

♦ Reclames op Spotify. Zit je net te genieten van je muziek, komt er weer zo’n vervelende reclame. Dit haat ik overigens ook als ik series kijk op tv, die dan net op dat moment spannend zijn, hoezo extra cliffhanger?

♦ Wegvallende Wi-Fi verbinding als je een belangrijk berichtje moet versturen. Dit heb ik regelmatig op mijn kamer.

♦ Lange slungels die ondanks hun lengte, toch vrij ver vooraan willen gaan staan tijdens een concert en natuurlijk uitgerekend voor zo’n klein iemand als ik gaan staan…

♦ Op het moment dat je je make-up van je gezicht wil halen tot de conclusie komt dat je reinigingsdoekjes op zijn en je het dus moet doen met lotion waar je ogen natuurlijk weer niet tegen kunnen.

♦ Alles klaar hebben staan om een video op te nemen, is de batterij van je camera leeg *typisch*

Wat zijn jouw pet peeves?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

3 thoughts on “30 Days Challenge #9 – Pet Peeves

  1. Moet je voor de grap eens naast mij gaan zitten en in de auto… road rage is een ding. Natuurlijk ben ik zelf ook geen engel, maar damn… daar uit ik ik mijn grootste frustraties volgens mij hahaha. Leuk lijstje! Eentje die ik misschien zelf ook wel eens ga bijhouden want damn…. girl’s got some issues :P. xxx Lucinda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.