Persoonlijk

30 Days Challenge #8 – Three things you want to say to different people

Three things you want to say to different people is de opdracht die staat bij dag 8 van de 30 Days Challenge.

Liesjaa, we kennen elkaar nu al bijna 2 jaar in real life. Ongeveer 2,5 jaar geleden leerden we elkaar kennen via youtube. Doordat we dezelfde interesses hebben, begonnen we langzaamaan te praten. Dat werd nog meer nadat we elkaar in het echt zagen bij het concert van Bullet For My Valentine in 2013. Het af en toe praten, is uitgegroeid tot een hechte vriendschap. Een vriendschap die ik voor geen goud zou willen missen! We zien elkaar dan niet vaak, maar als we bij elkaar zijn is het alsof de vorige keer nog maar kort daarvoor was. Ook weet ik dat ik altijd bij je terecht kan als er wat is en dat geldt natuurlijk ook andersom. Ik ben je echt ontzettend dankbaar voor onze vriendschap! <3

9264_773978075985726_2198417218484833267_n

Alex, je bent nu iets meer dan een maand mijn lieve vriendje. Hoewel we elkaar eigenlijk al langer kennen dan dat we zelf bewust doorhadden, kregen we pas de laatste maanden intensief contact en daar is iets moois uit voortgekomen. Je houdt rekening met mijn lichamelijke klachten en dat vind ik erg fijn. We weten van elkaar wat we aan elkaar hebben en kunnen lachen om de meest simpele dingen. We vierden samen oud&nieuw, dus mijn jaar is wat dat betreft goed begonnen! I love you!

Lezers, Ik word elke keer weer blij van alle lieve reacties die ik van jullie krijg. Zonder jullie had ik dit nooit volgehouden! Het doet me erg veel plezier dat jullie mijn artikelen zo leuk vinden om te lezen en het stimuleert me om steeds weer nieuwe content te bedenken. Ook is mijn blog een stukje ontspanning voor mij, omdat ik erg van het bloggen geniet! Ik vind het super om te zien dat er steeds meer lezers bijkomen en ik ben van plan nog lang door te gaan met mijn blog!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

8 thoughts on “30 Days Challenge #8 – Three things you want to say to different people

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.