Lifestyle, Persoonlijk

30 Days Challenge #6 – What band or musician is most important to you?

Bij dag 6 van de 30 Days Challenge staat: What band or musician is most important to you? Jullie weten inmiddels dat ik maar al te graag over bands praat, dus deze vraag is voor mij simpel te beantwoorden. Natuurlijk zeg ik niet alleen een naam, maar ga ik er ook even bij vertellen waarom die band zo belangrijk voor mij is.

Om te beginnen luister ik natuurlijk ontzettend veel verschillende bands, maar er zijn 2 bands die een belangrijke rol spelen in mijn dagelijks leven en daar ga ik vandaag iets meer over vertellen.

Skreamer

Als eerste de band Skreamer. Ik ken ze dankzij mijn ex dus ik ken ze nu ongeveer 8 maanden. Toch is de band tussen mij en de bandleden, maar ook andere mensen om hen heen heel erg snel gegroeid. Het nieuws dat Bobby en Andreas er na een paar maanden uit waren gestapt kwam als klap in mijn gezicht aan. Ik heb niet de kans gekregen om deze twee jongens te ontmoeten. De volgende klap die ik kreeg te verwerken was mijn relatie die kort daarna uit ging. Ik was daarbij degene die het de band heeft verteld, ze wisten het namelijk niet eens!

Het tripje naar Engeland werd gecancelled en ik ging wachten tot ze naar Nederland kwamen. Wat heb ik van die maand dat ze hier waren genoten! Bij het eerste concert stond ik natuurlijk gelijk voor aan en na de tijd werd ik heel erg geknuffeld door Sam (vocalist/gitarist). De woorden ”I’m so glad to finally see you darling” staan voor altijd in mijn geheugen gegrift. De stroopwafels die ik had gegeven waren binnen een paar minuten op haha! Na 3 concerten van ze te hebben meegemaakt, heb ik nog een dagje gechilled op het strand, wetende dat ik ze een paar maanden niet zal zien. Het afscheid viel me erg zwaar en ik heb zeker wat tranen gelaten. Ik hoop ze echt snel weer te zien! Ook wacht ik met smart af op het nieuwe album, maar eerst zoeken ze weer een nieuwe drummer en een tweede gitarist!

10696183_828163417233858_4008254082263290347_n

Natuurlijk kan ook Our Last Night niet ontbreken in dit artikel. Deze band luister ik al jaren en heb ze nu twee keer live gezien. De eerste keer waren ze voorprogramma van Sleeping With Sirens, de tweede keer waren ze headliner. De eerste keer had ik snel een briefje geschreven met I <3 U xoxo Floor Flawless en deze werd aangepakt tijdens het nummer Skyfall (ze hebben het gecoverd, het origineel is van Adele). Na de tijd kwam ik heel verlegen naar ze toe om te zeggen dat ik het gegeven had en ze vonden het heel erg lief! Ik ging met ze op de foto, kreeg de handtekeningen en de dagen daarna werden tweets van mij gefavorite door Trevor (vocalist) en hij had ook mijn foto op Instagram geliked.

Een paar maanden later kreeg ik contact met Alex (bassist) en hoe? Na vele tweets werd er via e-mail en Facebook verder gebabbeld. Dat eerder dit jaar de show gecancelled werd, was een klap in mijn gezicht voor me. Gelukkig kwamen ze een half jaar later eindelijk weer naar Nederland. Deze keer schreef ik een uitgebreidere brief en gaf deze tussen de nummers door om een lieve ”Thank you” terug te krijgen door de microfoon van Trevor! Alex had me al lang zien staan en gaf mij zijn plectrum en vervolgens heb ik hem heel erg geknuffeld. Natuurlijk de andere bandleden ook, want ik had ze zo gemist! Het nummer Sunrise heeft me heel erg geholpen om weer in mijzelf te geloven. En de muziek van Our Last Night gaat me gewoon nooit vervelen. Ik kan niet wachten tot het nieuwe album en tot ze weer terug komen!

Waarschijnlijk hadden bepaalde mensen ook wel verwacht dat ik Black Veil Brides zou noemen. Deze band is voor mij heel erg belangrijk geweest toen ik heel erg depressief was, maar is voor mij nu een minder grote rol gaan spelen. Ik hou nog wel steeds van hun muziek!

Welke band of artiest speelt een belangrijke rol in jouw leven?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

3 thoughts on “30 Days Challenge #6 – What band or musician is most important to you?

  1. Wat mooi om te lezen! Demi Lovato is echt mijn inspiratie en mijn redding. In hele slechte periodes van mijn leven heb ik door haar kracht gevonden om door te gaan, dus dat is iets wat ik nooit zal vergeten!

  2. Wat muziek allemaal wel niet met een mens kan doen…. Ik heb dan ook niet voor niets de titel van mijn favoriete nummer op mijn arm laten zetten… het heeft zoveel betekenis voor mij. Ik vind muziek erg belangrijk, het maakt mij altijd blij en ik luister dus ook alleen maar muziek waar ik vrolijk van word. xxx Lucinda

  3. Mooi om te lezen dit. Muziek kan voor sommige mensen echt een hulp middel zijn in het leven. Zo was voor mij Linkin Park in de jaren 2000 tot 2006 de band die me door zware tijden heen heeft geholpen. Zelfde geld eigenlijk voor Slipknot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.