Persoonlijk

30 Days Challenge #5 – Five places you want to visit

Het is weer eens tijd voor een dag uit de 30 Days Challenge. Vandaag is de opdracht dat ik moet vertellen over 5 plekken die ik graag wil bezoeken. Ik heb gekozen voor zowel binnen als buitenland, want ook in Nederland heb ik nog lang niet alles gezien!

Maastricht
Het zuidelijke puntje van Nederland. Het lijkt me ontzettend leuk om daar eens een kijkje te nemen, gezien het feit dat ik juist in het hoge noorden woon. Als ik de verhalen hoor schijnt het een leuke plek te zijn om te shoppen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!Terschelling
Qua eilanden ben ik tot nu toe alleen op Schiermonnikoog en Ameland geweest. Tijd dus voor het volgende eiland! Ik vind het heerlijk om op een eiland te zijn en kan dan echt genieten van de rust!

London
Ik heb het al vaker gezegd; Ik wil heel graag weer een keer terug naar London! Het is voor mij al bijna 5 jaar geleden dat ik daar ben geweest en ik vind het daar zo ontzettend leuk! Jammer genoeg woont Skreamer nu niet meer in London (zijn recentelijk verhuisd)

Oslo
Wie mij al langer kent weet dat ik veel heb met het land Noorwegen. Ik spreek de taal, ben fan van enkele artiesten uit het land en dan nog maar te zwijgen over de bloggers die daar vandaan komen! Omdat ik niet zou weten waar te beginnen in Noorwegen, begin ik maar gewoon met de hoofdstad!

Tokyo
En als laatste Tokyo. Japan; Het land van de schattigheid. Als grote fan van Hello Kitty wil ik hoe dan ook een keer naar Japan. Ook om daar de streetstyle met eigen ogen te kunnen bekijken. KAWAII!

Welke plekken wil jij nog bezoeken?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeeldingen: Wikipedia & De Waddeneilanden

Tagged

4 thoughts on “30 Days Challenge #5 – Five places you want to visit

  1. Drie jaar geleden ben ik met het bedrijfsuitje een weekend naar Maastricht geweest, dat was echt super tof en ik wil er zeker naar terug, maar mijn favoriete stad is toch wel een gelijkspel tussen Barcelona en Londen, werkelijk twee prachtige steden. Ik wil ook nog altijd eens naar New York, Berlijn, Sydney, Wellington en Rome. xxx Lucinda

  2. Oslo lijkt mij ook heel erg mooi. Ik zou zelf nog graag naar New York, Dublin, Barcelona, HongKong en een van de schiereilanden willen. Om nog maar te zwijgen over alle andere plekken die me prachtig lijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.