Persoonlijk

30 Days Challenge #4 – The meaning behind your blog name

Bij dag 4 van de 30 Days Challenge staat oorspronkelijke the meaning behind your tumblr name. Aangezien ik geen tumblr heb, heb ik er the meaning behind your blog name van gemaakt. Dat is ook wel het meest logisch, omdat ik hier de challenge op post. Anyways, hier is mijn verhaal.

Het begin
Laten we bij het begin beginnen. Als je me al langer kent weet je dat ik door de jaren heen verschillende blog accounts heb gehad. Ik heb blogvriendinnetje Renate leren kennen bij mijn eerste account! Toen was het bloggen voor mij meer als een persoonlijk dagboek, omdat ik niet goed ben in een echt dagboek bij houden.

Afbeeldingsresultaat voor diary

Floor’s Style
Later werd het allemaal toch wel wat serieuzer en had ik zowel een Noorse als Nederlandse blog met de naam Floor’s Style. Helaas kon ik op den duur niet meer op het Noorse platform terecht als Nederlander, dus dat blog stopte op den duur. De Nederlandse ging verder onder een eigen domein, totdat mijn toenmalige host ineens random besloot de stekker eruit te trekken.

Het ontstaan van Floor Flawless
Na een paar maanden doorbloggen zonder domein, merkte ik dat veel mensen dachten dat ik was gestopt. Ook typten mensen het vaak fout; met 1 S in plaats van 2. Ik was toe aan een nieuwe start. Ik begon helemaal opnieuw, maar nu onder de naam Floor Flawless. Maar waar komt die nickname nou vandaan? In 2011 kwam ik op een sociale medium terecht voor alternatieve jongeren. Iedereen had in principe een bijnaam, dus zo werden mij verschillende nicknames gegeven in de chat en koos ik uiteindelijk Flawless eruit omdat ik het wel leuk vond klinken. Natuurlijk is niemand helemaal foutloos, maar het maakt me wel wat positiever over mezelf. Iedereen maakt fouten en daar leer je van!

Als jij een blog hebt, wat is de betekenis achter jouw blognaam?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

5 thoughts on “30 Days Challenge #4 – The meaning behind your blog name

  1. Oef ik heb ook al heel wat namen gehad. Ik begon met bloggen onder de naam Pindarotsje (nog steeds mijn last.fm naam), puur omdat ik de meest random naar ever wou hebben. Daarna werd het RocketBabyDolls, deze naam was de naam van de band Muse, voordat ze Muse werden… en ik ben gek van die band. RocketBabyDolls1 is trouwens nog steeds mijn YouTube account. Mijn eerste beautyblog begon ik onder de naam Llucinxo, Omdat ik mijzelf vaak Lucin noem (en door Lowlands met dubbel L begon te schrijven) maar dat liep niet helemaal lekker, want ik zat niet lekker in mijn vel toen… en sinds dit jaar heet ik Lucinda in Wonderland, puur omdat ik Wonderland een leuke plek vind waar genoeg gekke dingen gebeuren dus waar ik echt mijzelf kan zijn. Leuk he hoe je soms op namen kan komen? Jouw blognaam vind ik ook super en gewoon bij jou passen. xxx Lucinda

  2. Leuk om te lezen!

    Ik ben begonnen als wellness Esther, maar toen veranderde ik van onderwerp en vond ik de naam op social media niet meer zo leuk. Nu gebruik ik gewoon mijn eerste en tweede naam: Esther Marieke. Hoewel de niche van m’n blog duidelijker is geworden, vind ik het fijn dat mijn naam nu algemener en persoonlijker is.

  3. Leuk om te weten ^^
    Mijn originele blognaam, DinjaDONUT, komt ook van de ‘alternatieve nicknames’, ik vind donuts onwijs lekker dus erg toepasselijk!
    Tegenwoordig heb ik mijn blog de naam: ‘Een kijkje in het leven van…’ gegeven, aangezien ik over van alles en nog wat blog, dus echt een kijkje in mijn leven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.