Persoonlijk

30 Days Challenge #3 – Your day, in great detail

Vandaag is het eindelijk tijd voor dag 3 van de 30 Days Challenge en dat is: Your day, in great detail. Afgelopen zaterdag maakte ik tijdens mijn vrije dag een aantal foto’s en daarom beschrijf ik hoe mijn zaterdag was.

IMG_9191

Ik sliep uit tot een uur of 11, omdat ik toch een vrije dag voor de boeg had. Omdat het ontbijt te dicht zou komen op het middageten sloeg ik dit over, Dit doe ik wel vaker, maar dan eet ik tijdens de lunch gewoon wat meer, anders heb ik tijdens de lunch geen trek als ik zo vlak van te voren nog ontbijt. Op deze dag kwam er geen artikel online, omdat ik daar even geen zin in had. Ik schrijf alleen als ik daar zin in heb, want aan forceren heb je niks! Daarom ging ik maar eens wat gemiste video’s inhalen op youtube.

IMG_9197Na geluncht te hebben was het tijd om 2 series met foto’s te bewerken voor podiuminfo, omdat ik deze nog toe moest sturen. Op de foto hierboven was ik bezig met het uitzoeken van de foto’s van Podium Duycker. Na een paar uurtjes foto’s bewerken ging ik lekker lui verder met video’s bekijken en blogjes lezen. Ik loop nog steeds achter, maar inmiddels nog maar iets meer dan een week! Ik heb dus al een goede inhaalslag gemaakt gelukkig.

IMG_9200Doordat ik de laatste tijd allemaal reviews voorbij zag komen van maskertjes, besloot ik zelf ook maar weer eens eentje te gebruiken. Ik gebruikte een sample van Payot. Deze kreeg ik in 2013 in een goodiebag. Ik vond het masker overigens niet zoveel doen voor mijn huid. Best wel jammer, want Payot is een best wel duur merk, dus ik had er wel wat meer van verwacht. Alleen mijn wangen werden een beetje zacht, maar de rest van mijn gezicht en met name de plekjes waar ik wat onzuiverheden had voelden nog steeds hetzelfde aan.

Verder heb ik die dag niks bijzonders gedaan. Af en toe wat rust nemen vind ik erg belangrijk. Ik had mijn eerste schoolweek achter de rug, dus ik had allerlei indrukken te verwerken. Goed, ik heb dan niet de meest interessante dag beschreven, maar mijn schooldagen zijn niet veel interessanter haha!

Wat heb jij afgelopen zaterdag gedaan?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

3 thoughts on “30 Days Challenge #3 – Your day, in great detail

  1. Zaterdagen voer ik meestal geen ene klap uit, omdat ik de hele week al druk bezig ben met mijn werk en mijn blog laat ik altijd een beetje de boel de boel. Ik kan mij dan ook niet herinneren dat ik ook maar iets zinnigs heb uitgevoerd die dag. Maar YouTube filmpjes kijken, dat is zeeeer herkenbaar hahaha. xxx Lucinda

  2. Meestal zit ik zaterdag eerst voor de tv (wakker worden samen met een blikje energy of koffie), en ‘s middags wil ik altijd wel iets leuks doen met mijn vriend, omdat hij altijd doordeweeks werkt.
    Maar aankomende zaterdag moet ik werken, dus schuif ik de dingen die ik zaterdags doe lekker naar zondag (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.