Persoonlijk

30 Days Challenge #29 – Picture of yourself

De een na laatste opdracht van de 30 Days Challenge zegt dat ik een foto van mezelf moet laten zien. Nu kan ik natuurlijk heel gemakkelijk kiezen voor een recente foto, hoppa klaar, maar dat ga ik niet doen. Ik ga namelijk teruggrijpen naar mijn verleden en daar iets bij vertellen!

Kleine Floor Flawless

Hierboven zie je een foto uit een fotoshoot toen ik 6 jaar oud was. Een vriend van de zus die boven mij zit qua leeftijd, wilde een fotoshoot met ons doen. Super leuk natuurlijk! Ik nam wel allemaal speelgoed mee, want ja, zo’n sessie is natuurlijk niet zomaar voorbij en kleine Floor verveelde zich nogal snel. Daarnaast was ik enorm verlegen, dus zo’n fotoshoot is dan natuurlijk super spannend! Toch ben ik nog steeds blij met alle foto’s van die shoot en word ik gewoon vrolijk als ik er naar kijk! Wat een lief en schattig kind was ik toen!

Nu ik ouder ben, krijg ik regelmatig te horen dat ik sterker in mijn schoenen sta en een vlotte prater ben. Oke ik geef toe, ik heb tegenwoordig vaak dat ik wel makkelijk aan de praat kom met onbekenden, maar ik heb momenten dat de verlegenheid toch weer even naar de voorgrond treed en dat het dan even duurt voor ik me op mijn gemak voel. Ik heb van die momenten dat ik ineens heel onzeker ben, al laat ik het vaak niet merken. Ik lijk misschien tegenwoordig die stoere chick, maar van diep van binnen heb ik nog steeds een verlegen en bescheiden karakter!

Heb jij karaktereigenschappen die je als kind al had en nu nog steeds een beetje merkt?

Lots of love,
Floor Flawless

8 thoughts on “30 Days Challenge #29 – Picture of yourself

  1. Wat een lieve foto!
    Ik was als kind heel verlegen en nu ben ik dat ook nog een beetje. Zo durf ik nog heel veel dingen niet (zoals de rekening vragen in een restaurant, vragen of er nog vacatures zijn, etc) maar ik werk eraan en probeer gewoon elke keer een stapje verder te gaan.
    Zo heb ik laatst op een foodtruckfestival iemand gevraagd of diegene op de foto wilde ๐Ÿ˜€ yeah dat voelt als een hele overwinning voor mij ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.