Persoonlijk

30 Days Challenge #28 – Do you wish for 11:11?

11:11

Op Twitter zie ik het regelmatig voorbij komen dat iemand tweet; 11:11. Ikzelf heb er eigenlijk nooit zoveel van begrepen. Wat is er zo speciaal aan 11:11? Na wat research werd ik er nou niet veel wijzer van eerlijk gezegd. Het is dus duidelijk een onderwerp waar ik me niet al te veel mee bezig houd, maar het is dus een magisch getal als het gaat om dingen wensen of zoiets. 

Sowieso vind ik dat wensen altijd op een moment mag waarop je dat zelf wil. Als je helemaal niet wilt wensen kan dat natuurlijk ook, maar ik kan me niet voorstellen dat je nooit iets te wensen hebt.

Zo is een van mijn wensen dat we dit jaar nog gaan verhuizen. De boel staat inmiddels al behoorlijke tijd te koop en we zitten maar te wachten. Mijn moeder en ik willen het leven hier gewoon af kunnen sluiten en ergens anders overnieuw beginnen. Dit speelt waarschijnlijk een grote rol in het rouwproces, waar we op dit moment nog steeds middenin zitten.

In ieder geval vind ik het wensen op precies 11:11 maar onzin, ik wens gewoon lekker wanneer het in mij op komt om iets te wensen.

Wens jij op 11:11?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

2 thoughts on “30 Days Challenge #28 – Do you wish for 11:11?

  1. ik wist niet eens van het bestaan af. Gewoon wensen op het moment dat er wat te wensen valt.. Zal voor je duimen dat jullie gauw kunnen verhuizen.

  2. Ik had er ook nog nooit van gehoord. Ik zou dan zelf niet per se iets wensen. Wel balen dat jullie huis al zo lang te koop staat, hopelijk komt er gauw verandering in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.