Persoonlijk

30 Days Challenge #27 – A picture of your handwriting

Hoewel het meeste nu gebeurd via laptop of mobiel, schrijf ik nog steeds regelmatig dingen op. Ik maak aantekeningen op school, maak to do lijstjes, schrijf ideeën op en ik schrijf zelfs nog brieven!

Wel moet ik zeggen dat mijn handschrift er niet bepaald netter op is geworden. Als ik kijk naar mijn handschrift als kind word ik stiekem een beetje jaloers op mijn handschrift van toen haha! Uiteraard schreef ik in het begin nog aan elkaar maar heb op den duur los leren schrijven. Tsja, of dat mijn handschrift goed heeft gedaan? Ik weet het niet.

Handshrift

Vaak probeer ik met brieven en dergelijke wel zo netjes mogelijk te schrijven, maar als ik eenmaal in de flow zit van dingen die ik wil opschrijven wordt het vaak alweer slordiger. Ik heb mijn penvriendin al zo vaak verontschuldigt voor mijn handschrift! Ondanks dat ik soms heel slordig schrijf, vind ik het toch nog wel fijn om dingen op te schrijven. Even snel een krabbeltje voor iets wat ik moet onthouden. Ik ben ook dol op notitieboekjes, daar heb ik op dit moment veel te veel van en toch blijf ik leuke tegen komen haha!

Schrijf jij nog regelmatig en hoe vind jij je eigen handschrift? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

1 thought on “30 Days Challenge #27 – A picture of your handwriting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.