Persoonlijk

30 Days Challenge #26 – What are some little things that make you feel warm and fuzzy?

De vraag What are some little things that make you feel warm and fuzzy, doet me denken aan de happy things list die ik zo nu en dan doe, maar dan nét een beetje anders.

Floor 30 days challenge

Katten
Katten zijn schattig! Ook is elke kat weer anders qua karakter. Al moet ik zeggen dat ik het liever een knuffelkat heb dan een stronteigenwijs beest wat alleen komt zeuren om eten. Can’t wait to have my own cat!

Lieve reacties
Sommige reacties die ik krijg zijn zo hartverwarmend! Ik word er gewoon zo blij van! Vooral blijven reageren op mijn artikelen dus haha!

Complimentjes
Van die kleine complimentjes als ”Wat heb je een mooie lipstickkleur op!” of ”Ik ben trots op je dat je dat en dat doet ondanks dat je je niet goed voelt” Laten me ook warm voelen van binnen.

Wakker worden bij zonlicht
Ik heb zwarte gordijnen, maar als de zon flink schijnt merk ik het wel! Ik vind het zo’n heerlijk gevoel om de gordijnen dan open te doen en de zonnestralen op mijn huid te laten vallen.

Gezellig op de bank met mijn moeder
Mijn moeder werkt veel en ik ben natuurlijk overdag naar school. Ik vind het dan ook heerlijk om samen gezellig op de bank te zitten ‘s avonds. Dan kruip ik lekker onder de dekens. Soms kijken we samen tv, soms kijkt zij tv en lees ik in een boek of beantwoord mijn laatste berichtjes.

Herenigt worden met Dylan
Vaak zit er tussen de keren dat we elkaar zien wel een paar weken. Het blijft een geweldig gevoel als je elkaar dan EIN-DE-LIJK weer ziet na een tijdje en elkaar weer kunt knuffelen. En trouwens, we hebben het ook altijd wel gezellig, al doen we soms niet veel bijzonders. Ik ben blij met hoe goed het gaat tussen ons!

Muziek
Ik kan niet zonder muziek. Naast schrijven is muziek een belangrijke uitlaatklep voor me. Ik koppel vaak de muziek die ik luister aan mijn gevoel op dat moment. Als ik me verdrietig voel, vrolijkt het me op. Als ik me vrolijk voel, maakt het me alleen nog maar vrolijker.

Boeken lezen
Ik ben al sinds kinds af aan een lezer. Ik vind het heerlijk om even een momentje voor mezelf te nemen en weg te duiken in een boek. Even alles om me heen vergeten en me richten op een verhaal. Zo was ik vanochtend veel te vroeg voor de trein en ben ik op station gaan zitten lezen. Maar het combineren met een warm bad vind ik ook geweldig!

Zo zijn er nog veel meer van die kleine dingetjes, maar deze dingen kwamen het eerst in mij op.

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

1 thought on “30 Days Challenge #26 – What are some little things that make you feel warm and fuzzy?

  1. Ik word ook blij van veel dingen. Ook van kleine dingetjes. Sins een jaar heb ik mijn eigen katje, ze is echt een kroelkont. Zij maakt me altijd blij <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.