Persoonlijk

30 Days Challenge #25 – Would you rather date someone plain with an amazing personality or someone beautiful with a plain personality?

Zo, dat is even een mond vol wat titel betreft, maar dit is dan dag 25 van de 30 days challenge. Zou ik liever iemand daten die er lelijk uit ziet maar een geweldige persoonlijkheid heeft of iemand die er mooi uit ziet maar een lelijke persoonlijkheid heeft?

beauty and quote afbeelding

Als ik echt zou moeten kiezen, kies ik natuurlijk voor het eerste. Al heb ik natuurlijk het liefst een beetje van beide… 😉 Innerlijk is altijd het belangrijkst. Iemand kan nog zo knap zijn, als zijn persoonlijkheid mij niet aanstaat mag ie lekker ophoepelen.

Wel grappig, mensen hebben me vaak gevraagd waar ik op val, waarop ik zei: een lief en zorgzaam iemand die mijn humor kan waarderen en serieus is in een relatie. Terwijl ze dan uiterlijk bedoelden. Tsjah; ik vind piercings en tattoo’s sowieso aantrekkelijk en lang haar is ook niet verkeerd. 

Kijk naar de relatie die ik nu heb: Dylan heeft geen lang haar (al had hij een hanenkam toen ik hem leerde kennen). Piercings; check! En dan zijn innerlijk; precies datgene wat ik in een jongen zoek! Natuurlijk hebben we ook wel eens onenigheid, maar echt ruzie hebben we eigenlijk nooit, er komt altijd wel een oplossing waardoor het weer goed komt. Aan de ene kant zou je ons niet samen verwachten als je kijkt naar uiterlijk, maar aan de andere juist ook weer wel. Het is gewoon heel….speciaal! Ja ik denk dat dat de juiste omschrijving is. Ik hou van hem zoals hij is, van buiten en van binnen!

Zo zie je maar, dat het beeld wat je van te voren voor jezelf gemaakt hebt van ”dit is hoe hij er ongeveer eruit moet zien” kan worden weggevaagd door iemand waar je als een blok voor valt die er niet precies zo uitziet, maar je toch wel heel erg leuk vindt!

Lots of love,
Floor Flawless

bron afbeelding

Tagged

2 thoughts on “30 Days Challenge #25 – Would you rather date someone plain with an amazing personality or someone beautiful with a plain personality?

  1. Ik heb ook helemaal geen ‘type’. Alle jongens waar ik mee gehad heb waren qua uiterlijk zóo anders. Innerlijk is gewoon enorm belangrijk! En ik ben 18 mei 3 jaar samen met mn vriend en al zou hij opeens ‘lelijk’ worden of er zou iets ergs gebeuren, zn been moet eraf, dan zou ik alsnog bij hem blijven. Cause he is sooo sweet.

  2. Ik viel eerst helemaal niet op mannen met licht blond haar. Nu heb ik de aller liefste man getroffen met licht blond haar 🙂 Hihihi! Innerlijk is uiteindelijk veel belangrijker, zolang iemand er maar wel verzorgd uitziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.