Persoonlijk

30 days challenge #24 – Seven things that cross your mind a lot

Diva

Dag 24 van de 30 days challenge vraagt welke zeven dingen de laatste tijd in mijn gedachten voorbij komen. Hoewel het in mijn hersenpan momenteel een chaos is, heb ik er toch nog zeven dingen uit kunnen pikken.

1 Ik mis mijn vader
Zoals ik al vertelde in een video is de klap sinds een paar weken gekomen. Het besef is er nu echt. Nu moet ik het nog een plekje zien te vinden en dat kost tijd, heel veel tijd.

2 Wanneer gaan we verhuizen?
We hopen eigenlijk deze zomer te kunnen verhuizen, maar de vraag is natuurlijk of dat wel gaat lukken tegen die tijd.

3 Ik wil me weer blij kunnen voelen
Ik word echt gek van mezelf en mijn depriheid. Ik wil weer gewoon van dingen kunnen genieten en blij zijn.

4 Gaat het wel lukken om al het schoolwerk op tijd af te krijgen?
Juist doordat ik me de laatste tijd zo depri voel heb ik helemaal geen zin om aan mijn schoolwerk te werken, maar het zal toch moeten uiteindelijk.

5 Ik wil weer buiten kunnen zitten
Op dit moment schijnt de zon maar echt warm is het nog niet. Ik verlang ernaar om weer buiten te kunnen zitten en dan een boek erbij te pakken waardoor de tijd dan voorbij vliegt.

6 Spierpijn *klaag klaag*
Ja, ik heb nu 5x gesport en man wat had ik de eerste paar keer enorme spierpijn zeg! Maar ik moet wel zeggen, ik begin het sporten stiekem al een beetje leuk te vinden. Het geeft me namelijk erg veel voldoening om 2x in de week te sporten!

7 Ik wil honderdduizend dingen tegelijk doen
Hoewel ik aan de ene kant nergens zin in heb, wil ik aan de andere kant honderdduizend dingen tegelijk doen. Dat werkt natuurlijk niet. Doordat er in mijn hoofd momenteel chaos heerst weet ik soms gewoon even niet zo goed wat ik prioriteit moet geven waardoor ik dan uiteindelijk juist weer niks nuttigs doe. Oeps.

Oh en even een nummer 8 die alleen nu in mij op komt: Ik had mijn wenkbrauwen even moeten doen, zit nog niet helemaal in mijn systeem om ze bij te tekenen en zo haha!

Welke dingen spoken de laatste tijd veel door jouw hoofd?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

1 thought on “30 days challenge #24 – Seven things that cross your mind a lot

  1. Veel dingen zijn wel herkenbaar. Ik heb ook soms last van een deprigevoel en verlang ook naar de zon en lekker buiten kunnen zijn. En ik wil ook veel, heel veel, teveel tegelijk doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.