Persoonlijk

30 Days Challenge #23 – A letter to someone. Anyone

Opdracht 23 van de 30 Days Challenge luidt: A letter to someone. Anyone. Tsja het echt aan een specifiek persoon richten vond ik een beetje lastig en te persoonlijk. Daarom besloot ik het aan de 15-jarige ik te schrijven. Ik was toen nog heel erg opzoek naar mezelf, terwijl ik ondertussen heel erg werd gepest. Ik was echt hartstikke onzeker en durfde daarom ook niet zo goed te laten zien wat ik kon en leuk vond. Daarom dus een brief waarin ik mijn jongere ik het een en ander mee wil geven over de toekomst.

quote, never, and never give up afbeelding

Lieve 15-jarige ik,

Het gaat je allemaal niet makkelijk af. Het zoeken naar jezelf wordt belemmerd door de pesterijen waarmee je van dag tot dag al jaren mee geconfronteerd wordt. Je bent bang om jezelf te ontwikkelen en uit te zoeken wie je echt bent. Maar geloof me, dat komt uiteindelijk wel goed. Al die jaren van pesterijen zullen je uiteindelijk sterker maken en zullen je vormen tot wie je later zult zijn. Hoewel je nog zware dieptepunten mee zult maken, sleep je jezelf er wel doorheen. En je moet weten dat je dat zeker niet alleen hoeft te doen. Je zult vrienden krijgen die je wel accepteren hoe je bent en hoe je eruit ziet. Er zullen momenten zijn waardoor je je echte vrienden leert kennen. En om die pestkoppen hoef je je later niet meer zorgen te maken, die zullen je niet eens meer herkennen of zelfs ineens niks meer durven te zeggen. Je zult geen last meer hebben van ze! Schrijven is een van je hobby’s en daar zul je zeker nog heel lang mee doorgaan. Je kunt je ei er goed in kwijt en dat voelt fijn. Ik weet dat je er nog hele leuke en positieve reacties op zult krijgen. Wees niet bang om te laten zien wat je in huis hebt! Volg je hart en doe wat voor jou goed voelt!┬á

Liefs,
21-jarige ik

Als je met de jongere jij contact kon leggen, wat zou je hem/haar dan meegeven?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

1 thought on “30 Days Challenge #23 – A letter to someone. Anyone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.