Fashion

30 days challenge #22 – A picture of what you wore today

Eigenlijk was ik de 30 days challenge een beetje gaan vergeten, maar ik kwam er achter dat ik nog maar een paar opdrachten heb te gaan om hem af te ronden! Dag 22 geeft de volgende opdracht: A picture of what you wore today.

A picture of what you wore todayMuts Takko Fashion | Chokers chokerketting.nl | Shirt Action | Blousje Kringloop | Skinny jeans Waterlooplein

Deze outfit heeft iets speciaals. Het is namelijk dezelfde outfit die ik droeg naar de fanmeeting van Alwin en Saske, de dag dat Dylan en ik besloten dat we toch echt wel een stelletje zijn. Op Valentijnsdag droeg ik deze outfit ook en we waren matchy matchy, omdat hij ook een rood/zwart geblokte blouse aan had. Na 1 dagje dragen hoefde het wat mij betreft nog niet de was in, dus heb ik het vandaag weer aan!

De tattoo choker en velvet choker die ik om heb passen hier perfect bij. Ze zijn nieuw toegevoegd aan mijn chokercollectie en komen van de webshop chokerketting. Ze zijn €2,95 per stuk. De webshop is nog vrij nieuw, maar ik ben alvast enthousiast hierover! De chokers waren de volgende dag al binnen en dat was sneller dan ik verwacht had. Wel had ik het leuker gevonden als er ook iets van een bedankje bij zat of een leuke verpakking om de chokers. Vanwege de eisen qua maten waar een envelop aan moet voldoen is het vrij groot voor de twee chokers die klein zijn. Het zou dan wel leuk zijn om er iets extra’s eruit te vissen dan alleen twee losse chokers.

Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe variaties die binnenkort aan de webshop toegevoegd zullen worden! Om op de hoogte te blijven van nieuwe toevoegingen aan het assortiment kun je hun facebookpagina liken.

Wat vind jij van deze outfit?

Lots of love,
Floor Flawless

 

*Dit artikel bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf

3 thoughts on “30 days challenge #22 – A picture of what you wore today

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.