Persoonlijk

30 Days Challenge #19 – A list of all the places you’ve lived at

Oost west, thuis best zegt men altijd. Maar dat je ergens woont, zegt niet gelijk dat je je er ook thuis voelt, dat je het beschouwd als jouw thuis. ”Doe alsof je thuis bent”, wordt wel eens gezegd door vrienden, familie of kennissen. Ik voel me niet snel ergens op mijn gemak, maar zo’n opmerking is soms erg fijn. Het is een teken dat ik mezelf kan zijn en daardoor kan ik me toch wel bij een ander thuis voelen.

Ik woon eigenlijk al sinds ik een klein meisje ben in hetzelfde dorp. Ik ben maar 1x verhuisd en dat was toen ik 3 was. Ik kan me ook eigenlijk niks meer herinneren uit die tijd, behalve dat ik mijn eigen knuffels in mocht pakken. Het dorp waar ik toen woonde was Harkema. Inmiddels woon ik al 18 jaar in Buitenpost en hoewel ik geen contacten meer heb in het dorp zelf, vind ik het wel fijn om hier te wonen. Het is lekker rustig en met de trein ben je binnen een half uur in Groningen of Leeuwarden.

Dat ik de rust zo prettig vind, merkte ik vooral toen ik tijdens mijn stage bij mijn zus in Zaandam woonde. Het westen is zó anders! Ik kon dan echt genieten van de weekendjes thuis. Het punt is namelijk dat ik add heb en in een grote stad komen er onwijs veel prikkels op je af. Dat in combinatie met chronische vermoeidheid put je echt gigantisch uit. Ik vind de stad verder erg leuk hoor, maar of ik er zou kunnen wonen, dat weet ik niet.

Hoe vaak ben jij verhuisd?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding

3 thoughts on “30 Days Challenge #19 – A list of all the places you’ve lived at

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.