Persoonlijk

30 Days Challenge #18 – Name the tv show you have become addicted to

Eerlijk gezegd kijk ik niet zoveel tv. Er is daarom niet echt een specifiek programma die ik volg. Wel ben ik dol op series! Al eerder heb ik een apart artikel gewijd aan een van mijn favoriete series en dat is The Vampire Diaries.

Inmiddels ben ik bezig met seizoen 3 en ik vind het nog steeds helemaal geweldig! Ook ben ik nog steeds super blij met het kettinkje dat ik gekocht heb en lijkt op de ketting die in de serie voorkomt. Het nieuws dat Nina Dobrev na seizoen 6 is gestopt met de serie maakte me aan de ene kant een beetje verdrietig, maar aan de andere kant juist ook nieuwsgierig, want wat zal er gebeuren in seizoen 7 nu zij er niet meer bij zit? We zien het vanzelf.

Waar ik ook dol op ben zijn misdaadseries. Als er niks op tv is wil ik dat nog wel eens aanzetten ook al komt er een aflevering voorbij die ik al vaker heb gezien. Op mijn laptop vind ik het gewoon fijner om 1 serie tegelijk te volgen, want zo houd ik beter overzicht.

Wel vind ik het jammer dat bijvoorbeeld Kees&Co niet meer op tv is. Dat keek ik vroeger altijd samen met moeder en dat was gewoon hilarisch! Ook Kinderen Geen Bezwaar vond ik een hilarische serie. Hoewel ik vroeger aardig veel tv keek is daar nu bijna niks meer van over. Een serie kijken op de laptop of een boek lezen vind ik nu veel prettiger. Je kunt stoppen waar je wil en vanzelf verder gaan als je er weer zin in hebt.

Wat is jouw favoriete serie?

Lots of love,
Floor Flawless

bron afbeelding: Celebrity Bug

2 thoughts on “30 Days Challenge #18 – Name the tv show you have become addicted to

  1. Ik ben nog steeds heel erg benieuwd naar The Vampire Diaries. Ik herken wel dat je liever het overzicht houdt. Ik hoor ooit dat sommige 10 series op hetzelfde moment volgen en dat kan ik ook niet echt.
    Ik was vroeger ook dol op Kees & Co en kinderen geen bezwaar! Het is wel nog een lange tijd (Kees & Co) op Comedy Central Family geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.