Persoonlijk

30 Days Challenge #17 – What do you want to be when you get older?

De vraag van de 30 days challenge luidt vandaag: What do you want to be when you get older?

Laten we beginnen met wat ik studeer. Op dit moment studeer ik Journalistiek & Fotografie en ik zit in mijn derde jaar. Hoe verder je in de opleiding komt, hoe meer je gaat kijken naar welke kant je het liefst op wil. Je begint je te ontwikkelen op het vlak waar jij je het prettigst bij voelt.

Says enough

Als mij wordt gevraagd wat ik na mijn opleiding wil gaan doen, dan zeg ik een combinatie van fotografie en schrijven. Ik vind het namelijk erg leuk om die twee te combineren; een goed stuk schrijven met daarbij een goede toepasselijke foto maken.

Het liefst zou ik in de alternatieve muziekbranche willen werken als journalist/fotograaf, maar kinderen/jeugd vind ik ook een erg leuke doelgroep. Eigenlijk is het maar net wat op mijn pad zal komen. Wie weet ga ik ook nog wel een andere studie volgen, maar dan op hbo niveau. Ik weet het nog niet zo goed. Ik vind het erg lastig om zo ver vooruit te kijken, want ik zal al blij zijn als ik tenminste een diploma binnen krijg voor mijn huidige opleiding. Ik leef liever zoveel mogelijk in het nu, zeker omdat er veel werkeloosheid is en je dus geen zekerheid hebt op een baan na je studie.

Wat wil jij later worden?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: We Heart It

1 thought on “30 Days Challenge #17 – What do you want to be when you get older?

  1. Ik ben mee eens dat je vooral in het “nu” moet leven. Je weet nooit hoe het loopt en misschien vindt je iets over een aantal jaar wel veel leuker dan wat je nu leuk vindt! Ieder geval het schrijven en fotografie is een goede keuze!
    Ik weet nog niet wat ik later wil worden, omdat ik te veel leuk vindt haha. Ik verwacht dat ik in combinatie met mijn ziek zijn niet zal kunnen studeren, maar ik wilde altijd iets met muziek of creativiteit doen, maar als ik ga studeren zal het beter zijn om voor iets anders te kiezen. Al vindt ik dat net zo leuk: voedingsdeskundige of voedingswetenschappen! maar als ik echt moet kiezen wat ik later wil worden dan een combinatie van: schrijfster (boeken, bloggen), actrice, zangeres, fotografie en iets met voeding (zoals ik zei: ik wil te veel haha).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.