Persoonlijk

30 Days Challenge #16 – If the world were to end tomorrow what would you do

Vandaag is het tijd voor dag 16 van de 30 Days Challenge en de vraag is: If the world were to end tomorrow what would you do with your remaining time on earth?

Yeaah *.*

Als ik het zou weten van te voren, dan zou ik al mijn familie en vrienden bij elkaar halen en een groot feest geven, misschien zelfs in de vorm van een festival. Vrienden en familie zijn gewoon heel belangrijk, dus daar wil ik dan mijn laatste tijd graag mee door brengen. 

Daarbij wordt natuurlijk allemaal lekkers geserveerd want hey, het is een feestje en bij een feestje hoort lekker eten. En je hoeft je toch niet meer druk te maken om je lichaam, want als de wereld vergaat, verga je zelf ook toch?

Natuurlijk kan muziek niet ontbreken en dan zou het wel leuk zijn als er een paar bands live op zouden treden. Welke bands ik dan zou moeten kiezen weet ik niet zo goed, maar in ieder geval zou Our Last Night op het lijstje staan!

Eigenlijk is het een vraagstelling waar ik liever niet over nadenk. Ik ben nog jong en heb nog een heel leven voor me. Misschien zou het zelfs juist makkelijker zijn om zoiets niet van te voren te weten, want om je te moeten voorbereiden op zoiets is wel heel lastig lijkt me.

Wat zou jij doen op de laatste dag voor de wereld vergaat?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: We Heart It

3 thoughts on “30 Days Challenge #16 – If the world were to end tomorrow what would you do

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.