Persoonlijk

30 Days Challenge #15 – A photo of someone you fancy at the moment

Lang geleden dat ik een dag deed van de 30 Days Challenge. Vandaag zijn we op de helft met dag 15: Een foto van iemand die ik leuk/aantrekkelijk vind. Aangezien ik momenteel geen relatie heb, zal ik gewoon maar gaan babbelen over een celebcrush.

Alex Woodrow

Het was lastig om 1 persoon te moeten kiezen uit alle celebs, maar uiteindelijk kies ik toch voor Alex. Voor degenen die het niet weten, Alex Woodrow is de bassist van Our Last Night, ook wel bekend als Woody. Ik zal even toelichten om welke redenen ik hem aantrekkelijk vind.

Het is ten eerste een geweldige jongen om te zien. Daarnaast is hij ook heel betrokken naar de fans toe. Ik heb door de jaren heen een band met hem opgebouwd en ik weet dat ik bij hem terecht kan als ik dat nodig heb. Zo ook in mei, toen ik zo erg moest huilen. Hij heeft me enorm getroost en probeerde voor mij te zorgen dat ik de rest van de band ook nog even kon zien. Uiteindelijk kwam hij alleen met de gitarist nog weer naar buiten en opnieuw begon hij me te knuffelen net zo lang tot hij de bus in moest. Ook hield ik hem op de hoogte over mijn vader tot aan het bericht van dat mijn vader was overleden. Het doet me goed, dat een bandlid van mijn favoriete band er op zo’n manier voor mij is en dat is het tweede wat hem zo aantrekkelijk maakt.

Goed, ik ben dan wel niet verliefd op hem, maar ik ben wel blij met de band die ik nu met hem heb als fan zijnde.

Who do you fancy at the moment? 

Lots of love,
Floor Flawless

 

1 thought on “30 Days Challenge #15 – A photo of someone you fancy at the moment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.