Persoonlijk

30 Days Challenge #14 – Provide pictures of 5 celebrity crushes

Natuurlijk heb ik mijn serie 5x hotte zangeressen, gitaristen etc. gedaan, maar vandaag voor de 30 days challenge ga ik praten over 5 celebrity crushes in het algemeen.

Als eerste natuurlijk mijn nummer 1 guy crush; Trevor Wentworth, de vocalist van Our Last Night. Ik zie hem over 20 dagen weer! *fangirling*

Alyssa White-Gluz is mijn nummer 1 woman crush! Ik ken haar al sinds ze nog bij The Agonist zat en inmiddels zit ze bij Arch Enemy.


Zoals mijn vrienden zeggen over Alexi Laiho; Alexi is god, er gaat niks boven Alexi. TRUE STORY BRO! Alexi is de vocalist/leadgitarist van Children Of Bodom en niet alleen dat doet hij geweldig, maar hij heeft zijn looks ook nog mee!


The Vampire Diaries addict hier! Ik vind het best wel jammer dat Nina Dobrev gaat stoppen met de rol van Elena, maar aan de andere kant maakt het me ook wel weer nieuwsgierig.


En natuurlijk kan Ian Somerhalder ook niet ontbreken in dit lijstje. Ook hem ken ik voornamelijk van The Vampire Diaries, waar hij de rol van Damon speelt. Hij ziet er gewoon goed uit, enough said.

Wie zijn jouw celebrity crushes?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: 1, 2, 3, 4, 5

3 thoughts on “30 Days Challenge #14 – Provide pictures of 5 celebrity crushes

  1. Oooo Trevor Wentwort <3. Ik vind het zo jammer dat ik het concert moet missen, ben dan net op vakantie! Hopelijk komen ze snel nog een keertje. Veel plezier alvast!

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.