Persoonlijk

30 Days Challenge #13 – Three confessions of your choice

Het is alweer een maand geleden dat ik een dag van de 30 Days Challenge uitvoerde. Ik schaam me diep haha! Vandaag is het tijd voor dag 13: Three confessions of your choice.

:)

Slapen met knuffels
Ik hoor je denken: Ben jij nou serieus 21? Ja dat ben ik en ja ik slaap nog steeds op deze leeftijd met knuffels! Ik vind het gewoon veel gezelliger met een paar knuffelige beestjes dan helemaal alleen in een leeg bed te liggen. Mijn favo knuffel ging uiteraard zelfs mee naar Zaandam tijdens mijn stage! 

Snoepkont
Het gaat over het algemeen goed met minder snoepen, maar af en toe kan ik het toch echt niet laten hoor! Zo waren donderdag Milka repen in de bonus en kocht ik er drie waarvan er nu 2 op zijn…

Mijn brede muzieksmaak
Joh mijn muzieksmaak is sowieso al breed als ik zeg van rock tot black metal, maar stiekem geniet ik ook nog wel van dingen die ik vroeger veel luisterde zoals Beyoncé, Alicia Keys en Sugababes! Die had je niet verwacht he? 😉

En nu is het jullie beurt, tell me your confessions!

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: We Heart It

Tagged

5 thoughts on “30 Days Challenge #13 – Three confessions of your choice

  1. Jaaaaa knuffels <3
    Ik heb echt een hele verzameling – en er zijn er twee die mee het bed in gaan.
    Hoe kan je die lieve cute oogjes nou weerstaan ^_^

  2. 23 en nog steeds knuffels in mijn bed! Yes m’dm! I understand you! hihi! En hier is mijn confession: “ik kijk stiekem series die eigenlijk voor zestien jarige kindjes bedoeld zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.