Persoonlijk

30 Days Challenge #12 – Screenshot your desktop

Dag 12 van de 30 Days Challenge is Screenshot your desktop. Even een eenvoudige dit keer!

DesktopEigenlijk is mijn bureaublad niet heel verassend. Op de achtergrond heb ik de foto’s van mij met de leden van Our Last Night, die in oktober zijn gemaakt. Het voelt fijn deze foto’s elke dag te zien, want ze maken mij ontzettend blij! Inmiddels ben ik aan het aftellen dat ik ze weer ga zien! Nog maar iets meer dan 10 weken! 

Wat applicaties betreft staan puur de standaard dingen er. Deze laptop heb ik sinds november en het enige wat er bij gekomen is op het bureaublad is Google Chrome, Spotify en Skype. Verder hou ik het lekker rustig. (Laten we het maar niet gaan hebben over mijn mappen die een grote chaos zijn).

Skype gebruik ik zo af en toe, eigenlijk niet zoveel meer dan voorheen. Zoveel praat ik daar niet meer met mensen. Spotify gebruik ik dagelijks om muziek te luisteren! Op dit moment ben ik lekker bezig met nieuwe bandjes leren kennen, want heel veel ken ik wel qua naam maar heb ik nog nooit geluisterd. Alle nummers die ik leuk vind van bands komen in een lijst terecht die ik alleen zelf kan zien, MAAR ik ben hier een concept mee aan het bedenken voor een nieuwe serie op mijn youtubekanaal! Omdat het nog maar een concept is, zeg ik er verder nog niks over.

Wat heb jij op de achtergrond van jouw bureaublad?

Lots of love,
Floor Flawless

 

Tagged

4 thoughts on “30 Days Challenge #12 – Screenshot your desktop

  1. Ik moet echt nog steeds een keer een eigen foto op mijn achtergrond zetten, ik heb nu zo’n standaard landschapsfoto van Apple op mijn mac-je staan :p
    Ik moet er sowieso aan gaan werken want er staat echt allemaal rotzooi op (dat zijn heel, heel veel screenshots)…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.