Persoonlijk

30 Days Challenge #10 – One food and one beverage for the rest of your days

Het is al een tijdje geleden dat ik een opdracht uit de 30 Days Challenge deed. Over de vraag ”If you could only live off of one food and one beverage for the rest of your days, what would it be?” moest ik gewoon heel lang nadenken.

Ik houd van eten. Dit is overigens niet altijd zo geweest. Wie mij al langer kent weet dat ik een eetstoornis heb gehad. Gelukkig zijn we nu een paar jaar verder en houd ik weer van eten haha! Maargoed, ik mag dus maar 1 soort eten kiezen en 1 soort drinken. Let’s go!

One Food
Ik hou heel erg van Aziatische gerechten. Van rijstgerechten tot aan noedels. Het is dan ook best wel moeilijk om maar 1 gerecht te kiezen. Toch ga ik voor noedels, omdat dit een van mijn favoriete gerechten is en het is makkelijk om te maken. Ik heb het dan trouwens niet over die kan en klare pakjes, maar over een zelf samengestelde noedelgerecht.

One Beverage
Ook hierbij heb ik de twijfel tussen twee dingen. Je lichaam heeft natuurlijk vocht nodig, dus water is erg belangrijk, maar water met een smaakje is natuurlijk net iets lekkerder. Daarom denk ik dat ik dan zou gaan voor een standaard thee smaakje zoals English blend of zo.

Natuurlijk hoop ik dat ik nooit deze keuze hoef te maken, want met alleen deze twee dingen kom je lang niet aan al je voedingstoffen en is het dus helemaal niet zo goed voor je. Wel is het een erg leuke vraag om over na te denken!

Wat zou jij kiezen als je het voor de rest van je leven maar 1 gerecht en 1 soort drinken zou mogen hebben?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeeldingen: 1 & 2

Tagged

3 thoughts on “30 Days Challenge #10 – One food and one beverage for the rest of your days

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.