Persoonlijk

30 Days Challenge #1 – Write some basic things about yourself

Zoals gezegd ga ik de 30 Days Challenge doen en vandaag is het tijd voor de eerste opdracht van deze challenge namelijk: ”Write some basic things about yourself”. Let’s go!

Op 6 maart 1994 kwam ik op deze aardbol, wat mij op dit moment 20 jaar maakt. Ik heb blauw/groene ogen en ben slechts 1,58m lang. Mijn eigen haarkleur heb ik nu al 3 jaar niet meer gezien (op uitgroei na dan). Eigenlijk woon ik nog thuis bij mijn ouders in een dorpje in Friesland, maar in verband met mijn stage ben ik tijdelijk uit huis. Dat tijdelijke is overigens korter geworden dan gepland, want ik heb helaas te horen gekregen dat ik leerjaar 2 overnieuw moet doen en vanaf periode 2 dus weer naar school moet! Erg jammer, maar dat is niet anders.

IMG_6588

Sinds mijn 5e heb ik gaatjes in mijn oren en in 2012 liet ik mijn eerste lippiercing zetten om vervolgens een jaar later de 2e te krijgen. Nu is het wachten op het juiste moment voor mijn industrial! Eigenlijk zou ik deze in de meivakantie al krijgen, maar omdat ik toen een lichte hersenschudding had opgelopen ging dit niet door.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn blog, maar ook blogs lezen van anderen en youtubefilmpjes kijken. Hierdoor krijg ik inspiratie! Tussendoor kijk ik zo nu en dan even anime, maar dit schiet er nog wel eens bij in ondanks dat ik het ontzettend leuk vind om te kijken! Mijn vrienden zie ik niet veel, omdat ze niet om de hoek wonen. Wel heb ik regelmatig contact met ze via Whatsapp & Facebook.

Ik heb een zwak voor jongens met lang haar *kwijl* die (goed) gitaar kunnen spelen. Kort haar vind ik vaak maar niks, gewoon niet zo mijn ding. Gelukkig hebben de meesten binnen de metalscene lang haar ♥ Ik ga graag naar concerten en ik ben dankbaar voor het feit dat ik mijn favoriete band Our Last Night deze maand voor de 2e keer mag gaan zien! Ik kan niet wachten!

Nu heb ik denk ik wel weer genoeg gebrabbeld. Wist jij deze info al over mij? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

4 thoughts on “30 Days Challenge #1 – Write some basic things about yourself

  1. Ik wist volgens mij al best wel veel van deze info! Ik vind het wel balen voor je dat je leerjaar 2 over moet doen! Ik heb trouwens geen flauw idee wat een “industrial” is?, want ik vind het klinken als een ‘industrie’ haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.