Lifestyle

10x dingen doen met vriendinnen in de hitte

Momenteel is het erg warm in Nederland. Vaak weet je niet zo goed wat je op zulke dagen moet doen. Hier tien tips die je met vriendinnen kunt doen als het warm is.

Zwemmen
Zwemmen is natuurlijk een van de voor de hand liggende dingen. Het water werkt verkoelend. Ikzelf daarentegen ben niet zo fan van zwemmen.

Musea bezoeken
Het klinkt misschien een beetje gek, maar juist in musea is het lekker koel! Gisteren ging ik samen met Liesjaa naar het Groninger Museum en het was daar heerlijk fris.

Wandelen/fietsen in de natuur
Zoek vooral de gebieden op met veel schaduw zoals het bos. Daarbij is het natuurlijk ook nog eens goed voor je conditie.

Fotograferen 
Als je nou toch al in de natuur bent, kun je leuke kiekjes maken als herinnering. 

Cute photoshoot

Watergevecht houden
Koop een pak waterballonnen en vul deze met water. Een bak water kan ook, maar die is al snel leeg dus dan heb je er korter plezier van.

Uit eten gaan
Het is te warm om zelf te koken, dus laat je een ander maar lekker zweten. Wie weet is het toevallig een hunk die in de keuken staat, you never know.

Jongens spotten
Ga op het drukste punt van de stad zitten en probeer leuke hunks te spotten. Wie weet ontstaat er een leuke date uit. 

Picknicken
Zorg vooral voor fruit en hartige dingen. Voedsel wat kan smelten zijn bij zulke dagen een no go

Indoor snowworld
Als je niet buiten wil zijn in de warmte, dan zoek je de winterse activiteiten op en ga je naar een indoor skipiste of een ijsbaan.

Peace

D.I.Y.
Zoek online naar leuke Do It Yourself projectjes en ga deze uitvoeren. Zo ben je toch nog productief bezig en kun je je kamer gelijk ook weer opleuken. Of je kunt aan de slag met het knopen van vriendschapsarmbandjes. It never gets old.

Natuurlijk zorg je tussendoor dat je ijsjes eet, want die zijn natuurlijk ook onmisbaar. Zorg natuurlijk niet dat er iets gebeurd met je ijsje als die ene leuke hunk voorbij loopt 😉

Wat ga jij tijdens deze warme dagen doen met je vriendinnen? 

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeeldingen: We Heart It

Tagged

4 thoughts on “10x dingen doen met vriendinnen in de hitte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.