Lifestyle, Persoonlijk

10 redenen waarom ik blij word van de lente

IMG_0089

Na een week met behoorlijk wat regen is de zon er vandaag weer. Ik word altijd gelijk een stuk vrolijker van de zon. Dat niet alleen, de zon motiveert me ook heel erg om dingen te gaan doen!

– De madeliefjes poppen weer uit de grond en daar krijg ik spontaan zin van om bloemenkransjes te maken!

– Hoewel ik ‘s ochtends moeilijk ben in opstaan, gaat dat nu het sochtends eerder licht is toch een stuk makkelijker.

– Ik voel me een stuk vrolijker, fluitende vogels, bloemetjes en zon.. Ik hou daarvan!

– Het is ook tijd voor een lenteschoonmaak en daar ben ik al een beetje mee begonnen. Toch probeer ik nog steeds tussendoor wat dingen te verkopen via Marktplaats, want anders stapelen de spullen die ik weg wil hebben zich alleen maar op haha!

– Ook pak ik nu sneller mijn camera erbij dan wanneer het koud en grauw weer is buiten.

IMG_0073

– In de lente is mijn energie gehalte iets hoger, waardoor ik vaak ook wat meer kan gaan doen!

– Als het eenmaal warm genoeg is ga ik sneller buiten zitten met een boek of tijdschrift en af en toe met laptop. Niets is fijner dan met je dingetjes bezig kunnen zijn in de tuin. Ik krijg daar vaak inspiratie door!

– Koningsdag en Hemelvaart komen er weer aan, wat betekent: GROTE ROMMELMARKTEN! Als er iets is wat ik leuk vind, is het wel rondsnuffelen op rommelmarkten! Waar moet ik anders goedkoop Hello Kitty scoren? haha!

– Dat Koningsdag bijna komt, betekent ook dat het over een paar weken meivakantie is! Ik ben echt heel erg toe aan vakantie op dit moment want zowel herfstvakantie als voorjaarsvakantie heb ik niet gehad i.v.m stage.

– Als we het hebben over deze lente in het speciaal, dan heb ik nog een reden. In de maand mei komt mijn favoriete band Our Last Night weer naar Nederland en daar heb ik echt onwijs veel zin in!

Hou jij ook zo van de lente?

Lots of love,
Floor Flawless

6 thoughts on “10 redenen waarom ik blij word van de lente

  1. Mijn favoriete seizoen is de winter, dus mij maak je niet blij met de lente haha. Een van de weinige voordelen is het feit dat het langer licht blijft, maakt foto’s maken toch wat makkelijker.

  2. Ja, het is enorm genieten met de vrolijke vogeltjes die volop hun klanken laten horen! Kan ik op de vroege ochtend onderweg naar mijn werk ook heerlijk van genieten. En de bloemen ook. Nu alleen nog het warme zachte lente weer en dan is het compleet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.