Lifestyle

10 dingen waar je een fangirl aan kunt herkennen

Fangirls, elke artiest/band heeft ze. Al moet ik wel zeggen dat ik toch echt wel verschil zie tussen een fangirl en een creepy fangirl. Echt, sommige fangirls zijn best wel eng hoor! Die trekken zonder pardon haar uit je hoofd of gaan ruzie maken… (en daar stond ik een keer bij in de buurt…) Maargoed, ik moet toegeven dat ik zelf een Our Last Night fangirl ben en daarom leek het me wel een leuk idee om een lijstje te maken met 10 dingen waar je een fangirl aan kunt herkennen. 10696183_828163417233858_4008254082263290347_n 1. Persoon praat voornamelijk over die ene artiest/band

2. Persoon weet al het nieuws over de artiest/band eerder dan de rest

3. Persoon probeert interacties op twitter te krijgen van de band/artiest

4. Persoon leeft maanden lang toe naar het concert en dat is duidelijk merkbaar via sociale media.

5. Persoon doet er alles aan om vooraan te kunnen staan tijdens het concert (dan maar lang wachten en gezellig doen met de harde kern)

6. Persoon schrijft uitgebreide brief over hoe belangrijk de band voor haar is en begint te huilen als ie tijdens het concert wordt aangepakt door de vocalist (ja true story, don’t judge me)

7. Persoon begint nog harder te huilen als dat ene mooie nummer voorbij komt in de setlist (again don’t judge me)

8. Persoon is mega blij als ze de bandleden/artiest kan ontmoeten en knuffelen

9. Persoon heeft pas dagen later door dat ze überhaupt bij het concert was en de ontmoeting plaats heeft gevonden, omdat het zo onwerkelijk leek allemaal.

10. Persoon lijst de handtekeningen in

Weet jij nog meer dingen waaraan je een fangirl kunt herkennen?

Lots of love,
Floor Flawless

P.s. Dit artikel is ontstaan, omdat ik merk dat ik helemaal gek word, omdat de nieuwe tourdata van Our Last Night vandaag bekend worden gemaakt!

Tagged , ,

10 thoughts on “10 dingen waar je een fangirl aan kunt herkennen

  1. ik ben best wel jaloers Floor maar ik ga mabey naar sleeping with sirens en black veil brides met VIP kaarten k ben gwn echt fan van sleeping with sirens maar ik wou je ook nog vragen of je zaterdag ook naar meeting Groningen gaat want ik moet tegen iedereen goodbye zeggen ik ga weg uit friesland 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.