Lifestyle, Persoonlijk

10 bloggers die ik al jaren volg

Al ruim 6,5 jaar lang volg ik blogs. Mijn lijstje wisselt regelmatig, doordat ik nieuwe blogs ontdek of doordat sommige ermee stoppen. Toch zijn er 10 bloggers die ik al jaren volg en die ik voorlopig nog niet van plan ben uit mijn followlist te gooien. Het leek me wel leuk om deze bloggers met jullie te delen!

Ik weet niet meer precies wat het moment was dat ik Amy ging volgen, maar wat ik wel weet is dat het inmiddels alweer wat jaartjes is. Ik viel voor haar roze haar in combinatie met de gave outfitfoto’s die ze deelt op haar blog!

guerlain spring glow 2016 - 5 (1)
Serena begon ik ergens eind 2010 of begin 2011 te volgen. Ik hoorde er wel eens wat over, dus ik dacht; ik ga ook een kijkje nemen! Mag ik even kwijt wat een schat van een mens Serena is? Ik heb haar inmiddels een paar keer ontmoet en ze is echt super aardig! Ook online doet ze haar best om zoveel mogelijk interactie te hebben met haar lezers! De meeste van jullie zullen haar wel kennen dus een beetje overbodig om te vertellen waar ze over blogt.

Profiel foto
Laurence vierde begin deze maand haar 5e blogverjaardag, wat betekent dat ik haar alweer 5 jaar volg! Toen ik haar begon te volgen was ze nog niet zo lang bezig namelijk. Ik baalde dan ook als een stekker toen ze na een tijdje ineens besloot ermee op te houden, maar gelukkig is ze alweer een behoorlijke tijd terug van weggeweest! Bij Laurence vindt je voornamelijk beauty, maar dat wisselt ze regelmatig af met andere onderwerpen.

Welkom!
Natuurlijk kon ik het niet laten om ook Serena haar zusjes te gaan volgen toen ik erachter kwam dat zij ook een blog hebben. Ook Larissa en Tara vind ik erg leuk om te volgen door hun leuke stijl en persoonlijkheid.


Lonneke volg ik ook al sinds 2011. Hoewel het ook een hele tijd lang stil is geweest op haar blog is ze de laatste tijd weer lekker bezig. Ze schrijft over lifestyle en persoonlijke dingen.


Oke de huidige blog van Luna bestaat nog niet zo lang, maar haar oude blog heb ik jarenlang gevolgd, ook al vanaf dat ze nog maar heel kort bezig was! Ze schrijft over lifestyle en fashion en ik merk dat ze nu begin een hele eigen stijl te krijgen wat betreft fashion. Je kunt echt merken dat ze ouder begint te worden!


Teske is de eerste blogger die ik heel trouw ging volgen vanaf na de zomer van 2009. Per toeval kwam ik op haar YouTubekanaal terecht en ben er niet mee weggegaan. Via haar kanaal kwam ik er ook achter dat ze een blog had en ik ben alles (serieus alles) terug gaan lezen en kijken van de dingen die ik gemist had. Sindsdien volg ik haar dus trouw wat deze zomer alweer 7 jaar zal zijn, wauw! Ik heb haar zien opgroeien van een puber naar een jongvolwassen vrouw.

loreal_color_riche_la_palette_lips_red12Vera haar blog leerde ik na een tijdje kennen door Teske. Ze stopt zoveel passie in het maken van reviews waardoor ik haar reviews echt heerlijk vind om te lezen! Hoewel ik sommige andere beautyblogs een beetje beu was na de zoveelste make-up review, ben ik die van Vera nog steeds niet zat haha!

About pagina
Femke volg ik ook al behoorlijk lang. Sterker nog, op mijn oude blog reageerde ze regelmatig haha! Ik moet zeggen dat ik een tijdje had dat ik haar even niet heb gevolgd, maar toen ik weer op zoek ging naar blogs om te volgen heb ik haar blog weer gevonden volgde ik haar opnieuw.

Zoe begon ik ongeveer rond dezelfde tijd als Amy te volgen. Zoe staat vooral bekend om haar grunge looks. Ze schrijft over beauty, fashion en lifestyle, maar laat ook regelmatig weten wat er in haar omgaat. Haar site is net weer helemaal vernieuwd en het ziet er tip top uit!

Welke bloggers volg jij al jaren?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

16 thoughts on “10 bloggers die ik al jaren volg

  1. Ah Floor wat lief dit! Dankjewel <333 (zag dat ik je blog op de een of andere manier niet meer op bloglovin volgde(?), maar als het goed is nu wel weer) 😉 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.